Inn og utmelding
11 November
11:00 Gudstjeneste, Narvik kirke

Til ettertanke

Jeg løfter mine øyne opp til fjellene, hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer ifra Herren, himmelens og jordens skaper.                        Sal 121

LEDIG STILLING

Narvik kirkelige fellesråd er et lovfestet felles forvaltningsorgan for de 4 soknene i Narvik kommune. Kirkelig fellesråd er samstyringsorganet for menighetsrådene i Bjerkvik, Narvik, Ankenes og Skjomen. Fellesrådet har ansvar for gravferdsforvaltningen, krematoriet, kirkebyggene og er arbeidsgiver for de kirkelig tilsatte, bortsett fra prestene. I Narvik kirkelige fellesråd er det 22 årsverk fordelt på ca. 25 ansatte, hvorav de fleste har sin arbeidsplass i menighetene og på gravplassene. Narvik kirkelige fellesråd er i en spennende omstillingsperiode i forbindelse med kommunesammenslåing mellom Narvik, Ballangen og Tysfjord øst-side. I den forbindelse skal det bygges «Nye Narvik kirkelige fellesråd». Det nye fellesrådet skal være etablert 1.1.2020. Videre har Evenes menighetsråd søkt om å inngå i et administrativt samarbeid med oss fra 1.1.2019. Begge prosesser er godt i gang.

Til nyopprettet 100% stilling søker Narvik kirkelige fellesråd en dyktig personalleder

Personalleder vil få en nøkkelrolle i virksomheten og inngår i kirkevergens ledergruppe. Vi søker en person som kan arbeide både selvstendig og sammen med andre, har analytiske ferdigheter, initiativ og evne til å se utfordringer, se løsninger, og som kan arbeide ryddig og systematisk med komplekse arbeidsoppgaver.

Narvik kirkelige fellesråd har en liten administrasjon. Derfor må det påregnes å utføre øvrige oppgaver som også ligger utenfor hovedarbeidsområdet.

Personalleders hovedoppgaver vil være:

·         Ansvar for lønn og registrering av fravær

·         Følge opp ansatte i menighetene, herunder lede stabsmøter, følge opp, etablere og kvalitetssikre ansattes arbeidsplaner, timelister, ferieplaner, permisjoner mv.

·         Følge opp og ha et daglig ansvar for IA-arbeidet, HMS-arbeidet og legge til rette for et godt arbeidsmiljø

·         Sykefraværsoppfølging

·         Utarbeide og følge opp plan for kompetanseheving og etterutdanning

·         Delta i forhandlinger og drøftinger med de tillitsvalgte

·         Være saksbehandler for kirkevergen og for fellesrådet

·         Fremme hensiktsmessig organisasjonsutvikling

·         Kirkevergens stedfortreder

Vi ønsker oss en person med relevant høyere utdanning fra fortrinnsvis administrasjon, jus og/eller personalledelse, og med særlig erfaring fra personalledelse. Lang praksis og erfaring kan kompensere for utdanningskravet. God kjennskap til Den norske kirkes organisering vil bli vektlagt. Personlig egnethet vektlegges høyt, i form av gode samarbeidsevner i samhandling med interne og eksterne aktører.

Vi kan tilby et trivelig og tverrfaglig arbeidsfellesskap, utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter for rett person. Lønn etter avtale. Den som tilsettes må være medlem av Den norske kirke.  Det er utarbeidet detaljert stillingsbeskrivelse for stillingen.

Kontorsted er for tiden Narvik menighetshus.

Det vil bli inngått lederavtale med den som ansettes.

For nærmere informasjon kan kirkeverge Øysten Paulsen kontaktes på tlf: 97 19 21 87.

Søknad med CV, referanser, bekreftede vitnemål og attester sendes på epost til følgende adresse:

kirkevergen@narvik.kirken.no

Søknadsfrist: 1.11.2018.

Av: Chatrine Nymo Dahl   Publisert: 25.09.2018

Kontakt oss:

Felles kirkekontor
Alleen 10, 8516 Narvik
Tlf:. 91757811 E-post

Kirkevergen:
Tlf: 769 13 950 E-post

SAMARBEIDSPARTNERE:

Markussen begravelsesbyrå

Lilja Begravelsesbyrå

PLAN FOR KIRKEMUSIKK
Ankenes og Skjomen
Størst av alt
Kirkesøk
Vi tror

BISKOPENS UTTALELSER OG PREKENER
Biskopens uttalelser og prekener kan du følge her.
Kundepålogging

Brukernavn: